Майстерня міста. Моя Полтава – моє майбутнє

Майбутні менеджери інноваційної діяльності, фахівці освітнього менеджменту та керівники проектів 22.09.2016 р. долучилися до участі у загальноміському заході «Майстерня міста. Моя Полтава – моє майбутнє».

Указаний захід проходив у межах спільного українсько-німецько-швейцарського проекту “Інтегрований розвиток міст в Україні”( Integrated Urban Development in Ukraine) та організований комунальною організацією «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради.

Складові програми заходу відповідають змісту практикоорієнтованої діяльності магістратур кафедри педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна, демонструють застосування на практиці проектних технологій та інноваційних проектів у муніципальній, соціальній та освітній сфері і є корисними у підготовці фахівців освітнього менеджменту та менеджменту інноваційної діяльності. Студенти магістратури взяли участь у обговоренні указаних проектів, поспілкувалися з керівником проекту GIZ «Інтегрований розвиток міст в Україні» Іриною Брижань.